SUND OG LÆKKER HJEMMELAVET PIZZA MED VEGANSK KEBAB OG SALAT
Vi elsker pizza herhjemme og især om sommeren, hvor vi griller dem på vores gasgrill, de bliver så lækre og sprøde. Jeg laver altid dejen selv, den er så nem og du får en pizzadej lavet på fuldkorn! Denne veganske pizza er med vegansk kebab fra Spir (Netto) og så tilføjer vi salat, tomat, agurk og vegansk creme fresh dressing, det smager HIMMELSK!
INGREDIENSER TIL VEGANSK SALAT PIZZA
INGREDIENSLISTE:
- FULDKORNS PIZZADEJ – Hjemmelavet, se opskrift her: https://mmfitness.dk/hjemmelavet-vegansk-pizza-bolognese/
- PIZZASAUCE
- VEGANSK PIZZA OST- Jeg bruger altid Violife, det er klart mit yndlings oste produkt. Se her: https://violifefoods.com/da/product/revet-mozzarella-smag/
- KEBAB FRA SPIR – Kan købes i Netto
- FRISK ANANAS – Kan undlades
- ICEBERG
- TOMATER
- AGURK
- CREME FRESH DRESSING FRA NATURLI
HOW TO
- START MED AT SLÅ DIN DEJ SAMMEN OG SÆT DEN TIL HÆVNING
- LÆG DEN REVET OST I VAND
- SVITS KEBAB PÅ EN TØR PANDE (JEG BRUGER SLIP LET PANDE)
- RUL DIN DEJ UD
- SMØR MED PIZZASAUCE
- PUT LIDT REVET OST PÅ
- PUT KEBAB OG ANANAS TERN PÅ
- LIDT OST PÅ IGEN
- BAG DEN I OVNEN I 12-15 MIN
- ELLER GRIL DEN PÅ EN PLADE I 10-15 MIN. TIL BUNDEN ER SRPØD OG OSTEN ER SMELTET.
INSPIRATION TIL ANDRE HJEMMELAVET VEGANSKE PIZZA
Udover salat pizza, laver vi ofte også en hjemmelavet pizza med tofu, ananas, paprikastrimler, artiskokker og skalotteløg, den smager også helt fantastisk, og er et kæmpe hit. Den griller vi også om sommeren. Det er altid lækkert med 2 slags hjemmelavet pizza til aftensmad!
SE OPSKRIFT HER: https://mmfitness.dk/hjemmelavet-vegansk-pizza-med-tofu-og-frisk-ananas/
Udover vegansk kebab pizza og pizza med tofu, har vi også tit lavet bolognese pizza, den er så lækker og super god måde at bruge rester på. Hvis vi har lavet vegansk bolognese og har en lille rest, så kan man nemlig bruge det på pizza! MUMS….
SE OPSKRIFT HER: https://mmfitness.dk/hjemmelavet-vegansk-pizza-bolognese/
FIND OPSKRIFT PÅ VEGANSK KEBAB PIZZA HER:
Hjemmelavet salat pizza med vegansk kebab
Ingredienser
- 1/2 portion Pizzadej
- 3 spsk Pizzasovs
- 75 gram Vegansk ost (Revet)
- 100-125 gram Vegansk Kebab
- 100 gram Frisk ananas
- 100 gram Iceberg salat
- 1 stor Tomater (I skiver)
- 10 skiver Agurk
- Creme fresh dressing
Noter
- 1 portion pizzadej er til 2 store pizza, så lav gerne en pizza mere
- Grill pizza’en på en plade på gasgrillen, så bliver den lækker og sprød
- Pizza kalorieudregning er udregnet med dressing på, lav gerne din egen dressing, hvis du ønsker en dressing med lav kalorieindhold.
Fremgangsmåde
- Slå din dej sammen og sæt den til hævning.
- Brug kun halvdelen af dejen eller lav 2 slags pizza, så har du til frokost dagen efter.
- Læg osten i vand.
- Svits kebab på panden.
- Rul din dej ud og start med at smøre pizzasauce på.
- Tilføj lidt af den revet ost.
- Put kebab og anans i tern på, samt resten af osten.
- Bag pizza’en i ovnen på 220ºC i 12-15 min eller på gasgrillen på en plade i 10 min ca.
- Imens pizza'en bliver bagt skærer du salat, tomat og agurk ud, til at putte på den færdige kebab pizza.
- VELBEKOMMEN!