HJEMMELAVET VEGANSKE PÅSKEÆG

veganske påskeæg

NEMME OG HJEMMELAVET VEGANSKE PÅSKEÆG LAVET PÅ DADLER OG MANDLER

Super lækre veganske påskeæg, virkelig nemme at lave, du skal bruge tre ingredienser, så nemmere bliver det ikke. Hjemme hos os er vi ikke så vilde med marcipan, men vi elsker ristede mandler, som smager SÅ GODT sammen med dadler… MUMS… Disse påskeæg er uden raffineret sukker. De er perfekte at servere til kaffen eller som et sundt snack måltid.

Min familie elsker når jeg laver hjemmelavet sundt snack, de elsker når jeg serverer det til kaffen. Så skal du have gæster i påsken, så prøv disse lækre hjemmelavet veganske påskeæg.

INGREDIENSER

INGREDIENSLISTE:

  • MANDLER
  • FRISKE DADLER
  • MØRK CHOKOLADE

HOW TO

  • Rist mandlerne i ovnen på 160ºC i 20 min eller til mandlerne er gylden brune
  • Fjern stenene fra dadlerne
  • Put de ristede mandler og dadlerne i en foodprocessor og hak det til en halv grov masse
  • Form massen til små påskeæg og sæt dem på køl
  • Gem resterne af de hakkede mandler, der er en lille smule hakkede ristede mandler tilbage, det skal du bruge til at pynte påskeæggene med.
  • Smelt mørk chokolade over et vandbad, imens påskeæggene står på køl
  • Dyp påskeæggene i den mørke chokolade og pynt med resterne af mandlerne
  • Sæt påskeæggene på køl til chokoladen er størknet
  • VELBEKOMMEN

INSPIRATION TIL VEGANSK PÅSKEFROKOST

Skal du have gæster i påsken eller forkæle familien, så har jeg lavet et indlæg med inspiration til en lækker vegansk påskefrokost. Det kan sagtens lade sig gøre at lave et lækkert grøn påskebord.

VEGANSK PÅSKEFROKOST

FIND OPSKRIFT PÅ VEGANSKE PÅSKEÆG HER:

VEGANSKE PÅSKEÆG

HJEMMELAVET VEGANSKE PÅSKEÆG

5 fra 1 stemme
Antal: 8 styk

Ingredienser

  • 100 gram Mandler
  • 150 gram Dadler
  • 60 gram Mørk chokolade

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 160º C og rist mandlerne i ovnen i 20 min eller til mandlerne er gylden brune.
  • Fjern stenene fra dadlerne.
  • Put de ristede mandler og dadlerne i en foodprocessor og hak det til en halv grov masse.
  • Form massen til 8 små påskeæg og sæt dem på køl. Gem resterne af de hakkede mandler, der er en lille smule hakkede ristede mandler tilbage, det skal du bruge til at pynte påskeæggene med.
  • Smelt mørk chokolade over et vandbad, imens påskeæggene står på køl.
  • Dyp påskeæggene i den mørke chokolade og pynt med resterne af mandlerne. Sæt påskeæggene på køl til chokoladen er størknet.
  • VELBEKOMMEN
Næringsindhold
HJEMMELAVET VEGANSKE PÅSKEÆG
Indhold per portion (1 styk)
Kalorier 170 Kalorier fra fedt 82
% Daglig værdi*
Fedt 9.16g14%
Mættet fedt 2.23g14%
Transfedt 0g
Flerumættet fedt 1.18g
Enkeltumættet fedt 4.31g
Kolesterol 0mg0%
Salt 0.003mg0%
Kalium 211mg6%
Kulhydrater 16.4g5%
Fibre 5.15g21%
Sukker 12.5g14%
Protein 3.58g7%
Vitamin A 0.31IU0%
Vitamin C 0.66mg1%
Calcium 41.5mg4%
Jern 0.75mg4%
* Daglig værdi er baseret på en diæt med 2000 kalorier.
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
VEGANSK FERSKENKOMPOT
Tilbehør

VEGANSK FERSKENKOMPOT

VEGANSK FERSKENKOMPOT MED VANILJEKORN Vi har et vildt ferskentræ i vores drivhus og vi får mange ferskner hvert år, og jeg har prøvet flere gange

Læs mere »
VEGANSK BUDGETVENLIG MADPLAN UGE 32
Morgenmad

PLANTEBASERET ACAI BOWL

SUND HJEMMELAVET ACAI BOWL MED PLANTEPROTEIN & TOPPINGS Lækker smoothie lavet på banan, jordbær, blåbær, brombær, Acai pulver og ærte drik. Denne smoothie bowl er

Læs mere »
blomkålstzatziki
Tilbehør

VEGANSK BLOMKÅLSTZATZIKI

LÆKKER, SPRØD OG SUND VEGANSK BLOMKÅLSTZATZIKI – PERFEKT SOMMERSALAT Denne lækre blomkålstzatziki er både dejlig cremet, super sprød og rigtig nem at bikse sammen. Purløg,

Læs mere »