HJEMMELAVET VEGANSKE PÅSKEÆG

veganske påskeæg

NEMME OG HJEMMELAVET VEGANSKE PÅSKEÆG LAVET PÅ DADLER OG MANDLER

Super lækre veganske påskeæg, virkelig nemme at lave, du skal bruge tre ingredienser, så nemmere bliver det ikke. Hjemme hos os er vi ikke så vilde med marcipan, men vi elsker ristede mandler, som smager SÅ GODT sammen med dadler… MUMS… Disse påskeæg er uden raffineret sukker. De er perfekte at servere til kaffen eller som et sundt snack måltid.

Min familie elsker når jeg laver hjemmelavet sundt snack, de elsker når jeg serverer det til kaffen. Så skal du have gæster i påsken, så prøv disse lækre hjemmelavet veganske påskeæg.

INGREDIENSER

INGREDIENSLISTE:

  • MANDLER
  • FRISKE DADLER
  • MØRK CHOKOLADE

HOW TO

  • Rist mandlerne i ovnen på 160ºC i 20 min eller til mandlerne er gylden brune
  • Fjern stenene fra dadlerne
  • Put de ristede mandler og dadlerne i en foodprocessor og hak det til en halv grov masse
  • Form massen til små påskeæg og sæt dem på køl
  • Gem resterne af de hakkede mandler, der er en lille smule hakkede ristede mandler tilbage, det skal du bruge til at pynte påskeæggene med.
  • Smelt mørk chokolade over et vandbad, imens påskeæggene står på køl
  • Dyp påskeæggene i den mørke chokolade og pynt med resterne af mandlerne
  • Sæt påskeæggene på køl til chokoladen er størknet
  • VELBEKOMMEN

INSPIRATION TIL VEGANSK PÅSKEFROKOST

Skal du have gæster i påsken eller forkæle familien, så har jeg lavet et indlæg med inspiration til en lækker vegansk påskefrokost. Det kan sagtens lade sig gøre at lave et lækkert grøn påskebord.

VEGANSK PÅSKEFROKOST

FIND OPSKRIFT PÅ VEGANSKE PÅSKEÆG HER:

VEGANSKE PÅSKEÆG

HJEMMELAVET VEGANSKE PÅSKEÆG

5 fra 1 stemme
Antal: 8 styk

Ingredienser

  • 100 gram Mandler
  • 150 gram Dadler
  • 60 gram Mørk chokolade

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 160º C og rist mandlerne i ovnen i 20 min eller til mandlerne er gylden brune.
  • Fjern stenene fra dadlerne.
  • Put de ristede mandler og dadlerne i en foodprocessor og hak det til en halv grov masse.
  • Form massen til 8 små påskeæg og sæt dem på køl. Gem resterne af de hakkede mandler, der er en lille smule hakkede ristede mandler tilbage, det skal du bruge til at pynte påskeæggene med.
  • Smelt mørk chokolade over et vandbad, imens påskeæggene står på køl.
  • Dyp påskeæggene i den mørke chokolade og pynt med resterne af mandlerne. Sæt påskeæggene på køl til chokoladen er størknet.
  • VELBEKOMMEN
Næringsindhold
HJEMMELAVET VEGANSKE PÅSKEÆG
Indhold per portion (1 styk)
Kalorier 170 Kalorier fra fedt 82
% Daglig værdi*
Fedt 9.16g14%
Mættet fedt 2.23g14%
Transfedt 0g
Flerumættet fedt 1.18g
Enkeltumættet fedt 4.31g
Kolesterol 0mg0%
Salt 0.003mg0%
Kalium 211mg6%
Kulhydrater 16.4g5%
Fibre 5.15g21%
Sukker 12.5g14%
Protein 3.58g7%
Vitamin A 0.31IU0%
Vitamin C 0.66mg1%
Calcium 41.5mg4%
Jern 0.75mg4%
* Daglig værdi er baseret på en diæt med 2000 kalorier.
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
overnight oats
Morgenmad

VEGANSK OVERNIGHT OATS GRØD

OPSKRIFT PÅ LÆKKER VEGANSK OVERNIGHT OATS MED HAMPEFRØ, CHIAFRØ, SPELTFLAGER & TOPPINGS Super lækker og nem morgenmad, ja det bliver næsten ikke nemmere med overnights

Læs mere »