SUND MADPLAN UGE 36

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 36

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund madplan uge 36 er blevet udvidet og jeg har i denne madplan tilføjet min frokost ☘️

SUND MADPLAN UGE 36 – PLANTEBASERET/VEGANSK INSPIRATION

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL VEGANSK MINI MADBRØD- PERFEKT TIL SUPPER ELLER MADPAKKEN

Jeg elsker at bage, måske ikke hver dag men engang imellem, så bliver der bagt hjemmelavet brød. Vi har ikke så meget tid til det i hverdagene men i weekenderne kan vi nogle gange finde tid til at bage!

PRØV disse lækre minibrød, de smager helt perfekt til supper eller som mellemmåltid i madpakken.

VEGANSKE MINI MADBRØD

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg