SUND MADPLAN UGE 41

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 41

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund madplan uge 41 har jeg lagt fokus på at bruge retter hvor du kan få en del på tilbud. Det er blevet dyrt at handle, som vi alle ved, så derfor prøver vi så vidt det muligt at spise ud fra de tilbud vi kan få. Rema 1000 har mange gode tilbud på veganske produkter i denne uge.

SUND MADPLAN UGE 41 – PLANTEBASERET/VEGANSK INSPIRATION

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL VEGANSK PROTEINKILDER

Jeg har lavet et indlæg omkring grønne proteiner og hvilket plantebaseret proteiner jeg bruger til dagligt i min madlavning. Jeg spiser mange proteiner grundet min træning, og jeg syntes at det fungere rigtigt godt for min krop at få mange grønne proteiner.

LÆS INDLÆGGET HER:

PLANTEBASERET PROTEINKILDER – VEGANSK PROTEIN MAD

vegansk protein

Sund madplan uge 41

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg