SUND MADPLAN UGE 42

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 42

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund madplan uge 42 har jeg lagt fokus på efterårsferie hygge🍂 Det er altid hyggeligt med lidt lækker hjemmebag. Vi elsker brownie hjemme hos os, og hvis du ikke har prøvet det før, så skal du prøve at lave den på dadler og søde kartofler, det smager himmelsk og du får en lækker svampede chokoladekage. MUMS….

SUND MADPLAN UGE 42 – PLANTEBASERET/VEGANSK INSPIRATION

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL VEGANSK BRUNCH

Det er jo ferie og hvem elsker ikke at få brunch i sin ferie, jeg har lavet et indlæg med inspiration til lækker og sund vegansk brunch.

SE HER: VEGANSK BRUNCH

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg