SUND MADPLAN UGE 46

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 46

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund madplan uge 46 er inspireret af tilbud og hvad vi lige har lyst til. Der er falafel på tilbud i Rema 1000, hvis du ikke har tid til at lave dem selv. Derudover er der kartofler og porre på tilbud i Rema 1000 som du kan bruge til din tomatsuppe. Vegansk wok med pipfri og peanutbuttersauce smager himmelsk, jeg køber altid pipfri i Lidl hvis der ikke er tilbud igen steder, de sælger dem billigst.

SUND MADPLAN UGE 46 – PLANTEBASERET/VEGANSK INSPIRATION

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL EFTERÅRSGRØD

Jeg fik endelig lavet mit indlæg med pumpkin spice krydderi blanding. Jeg bruger det i min grød hver morgn, JEG ELSKER DET!! MUMS…. Du kan også bruge pumpkin spice i pandekager, æblekompot det smager helt fantastisk.

VERDENS BEDSTE PUMPKIN SPICE

pumpkin spice

Sund madplan uge 46

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg