SUND VEGANSK MADPLAN UGE 10

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 10

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund vegansk madplan uge 10 er simpel og ret nemme opskrifter. Der er desværre ikke nogen spændende tilbud, og så får vi en ret presset uge, med mange møder om aften. Så denne uge bliver de helt nemmme opskrift, f.eks. vegansk sandwich, LIDL har tilbud på vegansk pålæg og deres proteinbolle fra bake off, er super lækker og mætter rigtig godt.

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 10 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL LÆKKER SPRØD SPIDSKÅLSSSALAT MED PEANUTBUTTERDRESSING

Har du set mine nyeste opskrift på en sund og mættende spidskålssalat, der også smager helt fantastisk.. MUMS…

SPIDKÅLSSALAT MED PEANUTBUTTERDRESSING & QUINOA

spidskålssalat med peanutbutterdressing

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 10

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg