SUND VEGANSK MADPLAN UGE 14 – INSPIRATION TIL PÅSKEFROKOST🐣🐥

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 14 – VEGANSK PÅSKEFROKOST🌱🐣

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund vegansk madplan uge 14 indeholder inspiration til vegansk påskefrokost. Vi skal selv ud og rejse i år, så vi skal ikke lave påskefrokost, men det skal ikke forhindre mig i at lave en madplan med inspiration til et lækkert påskebord. Så skal du have gæster eller forkæle familien med påskefrokost, så lad der inspirere af de opskrifter jeg har liggende.

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 14 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL VEGANSK TAPAS

Er du ikke fan af påskefrokost og hellere vil servere lækker vegansk tapas, så SE HER! jeg elsker tapas og det er faktisk ret nemt at lave et lækkert vegansk tapasbord.

INSPIRATION TIL VEGANSK TAPAS

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 14

Sund vegansk madplan uge 14

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg