SUND VEGANSK MADPLAN UGE 25

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 25

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund vegansk madplan uge 25 er med nemme sunde hverdagsretter. Vi får en ret travl uge med lange arbejdsdage, sommerfest med min søns skole osv. Så det skal virkelig være nemt og heldigvis kan man lave meget nemt og sundt plantebaseret kost og det kan laves i forvejen, hvilket gør at vi ikke bruger meget til på at lave mad i hverdagene, men bare lige skal lune maden og anrette det.

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 25 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL HJEMMELAVET PIZZA

Det er sommer og hjemme hos os elsker vi at grille hjemmelavet veganske pizza.. MUMS.. De bedste pizza er når vi selvfølgelig laver dejen selv og vores yndlings pizzadej er koldhævede pizzadej… Det bliver den lækreste tynde og sprøde pizzabund.

FIND OPSKRIFT HER:

KOLDHÆVET FULDKORNS PIZZADEJ

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 25

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg