SUND VEGANSK MADPLAN UGE 30

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 30 – DAGKOST FORSLAG

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Det er ikke ligefrem fordi vi vælter os i solskin og varme lige nu i DK! Jeg får derfor mere lyst til lidt mere varme retter med en masse grøntsager.. MUMS. Sund vegansk madplan uge 30 er med nemme hverdagsretter og med lækre simre retter. Netto har i denne uge tilbud på Naturli produkter og vi vil benytter os af deres veganske fars på frost, den er jeg ret vild med.

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 30 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL VEGANSK TAPAS

Har du ferie og vil lave lidt ekstra luksus mad eller skal du forkæle familien eller gæster, så kan du finde inspiration til en super lækker vegansk tapas! MUMS… JEG ER VILD MED TAPAS og det smager helt fantastisk.

VEGANSK TAPAS

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 30 2

Sund vegansk madplan uge 30

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg