SUND VEGANSK MADPLAN UGE 31

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 31 – DAGKOST FORSLAG

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Det er ikke ligefrem fordi vi vælter os i solskin og varme lige nu i DK! Jeg får derfor mere lyst til lidt mere varme retter med en masse grøntsager.. MUMS. Sund vegansk madplan uge 31 er med nemme hverdagsretter og med lækre simre retter. Rema 1000 har mange gode tilbud på veganske produkter og deres tofu. Det er min yndlings tofu, den er god fast og den er nem at marinere og tilberede.

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 31 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL VEGANSK TACO BOWL

Har du set min nyeste opskrift, hvis ikke så kig nærmere på den. Det er en super nem og simpel vegansk TACO BOWL med nachos. Er du til plantebaseret mad uden brug af kød erstatninger, så er denne opskrift lige noget for dig. MUMS 🌱 😋

VEGANSK TACO BOWL

VEGANSK TACO BOWL

Sund vegansk madplan uge 31

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg