SUND VEGANSK MADPLAN UGE 41

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 41

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Endelig kom der rigtig mange gode tilbud på veganske varer og på grøntsager og rodfrugter, det er jo så dejligt. Sund vegansk madplan uge 41 indeholder lækre retter hvor du kan købe en del på tilbud, det kan vi jo lide. Rema 1000 har tilbud på Naturli produkter og Hälsans Kök produkter og masse andre gode ting. Lidl og Netto kører også med gode tilbud. Netto har Hokkaido til 10 kr, Narturli burger, falafel osv på frost. Lidl har tilbud på danske rødbeder.

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 41 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL HJEMMELAVET GUF/SNACK

Jeg elsker hjemmelavet fyldte dadler og jeg glæder mig allerede til jul, hvor der helt sikkert skal laves en masse julekonfekt med dadler. MUMS….

FYLDTE DADLER MED PEANUTBUTTERCREME

fyldte dadler med peanuts

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 41

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg