SUND VEGANSK MADPLAN UGE 42 MED INSPIRATION TIL EFTERÅRSFERIE HYGGE

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 42 – FIND OPSKRIFTER TIL EFTERÅRSFERIE HYGGE🍂

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Så blev det efterårsferie 🍂 Sund vegansk madplan uge 42 er med en masse inspiration til feriehygge. Der er både hjemmebag af boller og kage. Derudover er der inspiration til lækker hjemmelavet middag, der kræver lidt mere end bare en almindelig hverdagsret. Måske du har lidt mere tid i køkkenet og godt kan lide at forkæle dig selv og familien. ☘️💚

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 42 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL ONLINE KOST OG TRÆNINGSFORLØB

Står du og overvejer at skulle ændre din livsstil, eller ønsker du et vægttab eller ønsker du at få mere styr på din træning og opbygge muskelmasse eller ønsker du noget helt andet med din kost og træning, så kontakt mig gerne. Jeg tilbyder online forløb både i forhold til kost og træning.

Hvis du er interesseret i at hører mere så kontakt mig gerne på mail og du kan også læse mere her:

ONLINE FORLØB

Kostvejleder Haslev

Sund vegansk madplan uge 42

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg