SUND VEGANSK MADPLAN UGE 46

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 46

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Der er ikke de vilde tilbud i denne uge. Det er faktisk meget kedeligt, rigtigt meget juleslik, det er lidt ærgerligt at supermarkederne ikke kører tilbud på mere mad i stedet for småkager, slik og chokolade! Fordi vi nærmer os julen, spiser vi jo stadig mad og mange vil jo gerne kunne spise sund og fornuftig, uden at det koster en halv bondegård. Så sund vegansk madplan uge 46 er med nemme og forholdsvis billige retter.

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 46 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL HJEMMEBAGT RUGBRØD

Har du lyst til at bage i weekenden eller mangler du inspiration til hjemmebagt rugbrød uden gluten og uden det er lavet på surdej, så kan du lige her bage et lækker hjemmebagt rugbrød med massere af kerner.

HJEMMEBAGT GLUTENFRI RUGBRØD MED KERNER

glutenfri rugbrød
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg