SUND VEGANSK MADPLAN UGE 50

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 50

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Jeg har lavet en lækker vegansk madplan uge 50 med lidt opskrifter, hvor du kan få nogle gode tilbud. Netto har tilbud på dansk rød/lilla spidskål, så det er oplagt at lave en lækker røs spidskålssalat. Rema 1000 har tilbud på tarteletter og aspargessnitter, så derfor skal vi selvfølgelig have tarteletter. MUMS… Derudover har jeg også sat lidt inspiration ind til veganske julekonfekt, vi skal selv lave her i weekenden og næste weekend 😍 🎄

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 50 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller “#mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL LÆKKER HJEMMELAVET HØNSE FRI SALAT, PERFEKT TIL JULEFROKOSTEN🎅🏻 🎄

Jeg laver helst mine pålægssalater selv, det smager altså bare bedre! Jeg er kæmpe fan af min hønse fri salat, den smager virkelig godt. Den kan både spises på et styk lækkert rugbrød eller i en sandwich. MUMS…

VEGANSK HØNSESALAT

Sund vegansk madplan uge 41

Sund vegansk madplan uge 50

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg