SUND VEGANSK MADPLAN UGE 52

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 52

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Årets sidste ugeplan og det er selvfølgelig med inspiration til lækker mad nytårsaften 🥳 🎉

Og ja der er jo ikke de vilde tilbud på veganske produkter, det er som om at veganere/ plantespisere ikke fejre nytår… Men sund vegansk madplan uge 52 er med lidt nemme hverdagsretter, da vi skal have lækker og nem hverdagsmad mellem jul og nytår, vi har ikke ferie. Derudover er der inspiration til lækker brunch, det jo oplagt at lave med familien hvis man har juleferie.

Men glæd jer til januar, for der kommer der mange gode tilbud, og der reklamere butikkerne med grøn og klimavenlig mad, men det er kun i januar vi skal tænke på det. 😂

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 52 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller “#mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL VEGANSK TAPAS

Jeg elsker tapas eller det gør alle i vores familie, og det kan jeg klart anbefale til Nytårsaften, det er hyggeligt og det er så lækkert.

VEGANSK TAPAS

Sund vegansk madplan uge 52

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg