SUND VEGANSK MADPLAN UGE 8 – INSPIRATION TIL SUND OG MÆTTENDE MORGENMAD

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 8 – MED INSPIRATION TIL SUND OG MÆTTENDE MORGENMAD

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund vegansk madplan uge 8. Der er desværre ikke nogen spændende tilbud, så jeg har valgt at udvide madplanen med inspiration til sund og mættende plantebaseret morgenmad. Jeg elsker GRØD og det ved rigtigt mange. Jeg har lavet flere opskrifter med grød og variationer af toppings, MUMS…

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 8 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

PLANTEBASERET PROTEINKILDER – VEGANSK PROTEIN MAD 💚 🌱

Rigtig mange har svært ved at finde rundt i de 3 basale næringsstoffer nemlig, fedt, protein og kulhydrat. Jeg har lavet et længere indlæg omkring plantebaseret proteinkilder og det er rigtigt godt at læse, hvis du har svært ved at få nok proteiner i din kost.

Læs indlægger HER:

PLANTEBASERET PROTIENKILDER

vegansk protein

Sund vegansk madplan uge 8

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg