DET NEMMESTE I VERDEN
Syltede rødløg smager helt vildt fantastisk og er for det første virkelig, virkelig nemt og for det andet er det fremragende som tilbehør i alt fra hjemmelavede hotdogs og burgere til sandwich, salater, til veganske toast SE HER: Vegansk toast med bønnebøf
Vi spiser det på salatbowl, i toast, i sandwich, hjemmelavet burger osv. Det er altså bare en ting, der ikke kan undværes i køleskabet. Og det gør bare lige din mad ekstra lækker. Lov mig at prøve at lave syltede rødløg!
Jeg havde i sommers taget dem med i sommerhus til min familie, da vi skulle have hjemmelavet burgere og de alle sammen spiste dem. De var meget overrasket over hvor godt de smager.
INGREDIENSER TIL SYLTEDE RØDLØG
INGREDINSER:
- RØDLØG
- LAGER EDDIKE
- ÆBLECIDEREDDIKE
- VAND
- HELE PEBERKORN
- LAURBÆRBLADE
- FRISK TIMIAN – Du kan også bruge tørret timian
- SØDEMIDDEL – kan erstattes med sukker, men ønsker du den næsten kaloriefri så bruger sukkererstatning.
Du kan lave dine syltede rødløg sukkerfrie, du kan næsten lave dem helt kalorie frie, ved at bruger sukkererstatning i stedet for almindelig hvid sukker! Og du kan ikke smage forskel.
Jeg bruger sødemiddel fra EASIS. Jeg har ingen samarbejde med EASIS men jeg er glade for nogle af deres produkter.
PAS PÅ!!
Jeg tør næsten ikke sige det, men når du først har lavet dem, bliver du afhængige af de syltede rødløg, det bliver fast inventar i dit køleskab!
SE OPSKRIFT PÅ DE BEDSTE SUKKERFRIE SYLTEDE RØDLØG HER!
SYLTEDE RØDLØG
Ingredienser
- 1 dl Lager eddike
- 1 dl Æblecidereddike
- 2 dl vand
- 5 stk Hele peberkorn
- 2 stk Laurbærblade
- 5 dråber Sødemiddel (kan erstattes med 1 tsk hvid sukker)
- 1-2 stilke Frisk timian
- 2 mellem Rødløg
Fremgangsmåde
- Skær rødløgene i tynde skiver og kom dem i et rent skoldet glas.
- Eddike og sødemiddel koges op i en gryde sammen med peberkorn og resten af krydderierne. Hæld den kogende eddikelage over rødløgene.
- Luk glasset og opbevar køligt.