VEGANSK BUDGETVENLIG MADPLAN UGE 13 & PÅSKE INSPIRATION

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK BUDGETVENLIG MADPLAN UGE 13 & INSPIRATION TIL EN LÆKKER VEGANSK PÅSKEFROKOST 🐣 🌱

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

SUND VEGANSK BUDGETVENLIG MADPLAN UGE 13 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller “#mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL VEGANSK PÅSKEFROKOST & VEGANSK TAPAS

Ønsker du at lave en nem og lækker vegansk påskefrokost, så har jeg et indslag med opskrifter og inspiration til veganske madvarer, der er perfekt et et lækkert påskebord🌱 🐣

VEGANSK PÅSKEFROKOST

VEGANSK PÅSKEFROKOST

Er du ikke så stor fan af påskefrokost, så kan jeg klart anbefale at lave vegansk TAPAS! Det er så lækkert og smager himmelsk.

INSPIRATION TIL VEGANSK TAPAS

vegansk tapas

Vegansk budgetvenlig madplan uge 13

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg