VEGANSK MADPLAN ÅRETS FØRSTE 2023

INSPIRATION TIL VEGANSK MADPLAN ÅRETS FØRSTE

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Vegansk madplan årets første bliver lækre og sunde retter, fyldt med grøntsager og så kommer der altid gode tilbud i januar måned. Vi skal dog også have nogle nemmer retter, da vi begge skal tilbage på arbejde 2. januar efter en god og lang juleferie.

VEGANSK MADPLAN ÅRETS FØRSTE – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL LÆKRE HJEMMELAVET KNÆKBRØD UDEN OLIE

Jeg elsker at bage hjemmelavet knækbrød, det er super nemt og så er de vild gode om eftermiddagen, hvis man lige trænger til noget lækkert med knas i. Prøv disse lækre sprøde knækbrød.. MUMS…

HJEMMELAVET GLUTENFRI CHIA KNÆKBRØD UDEN OLIE

chiaknækbrød

Vegansk madplan årets første

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg