LÆKRE OG NEMME MINI BANAN PANDEKAGER
Disse små banan pandekager er lige til at hapse og så smager de helt fantastisk. De er lavet på hvidhvedemel, hvedemel, sukker, bagepulver, vaniljeessens, kardemomme, plantemælk (havredrik) og bananer. Perfekte til et vegansk brunch bord. MUMS….
INGREDIENSER TIL MINI BANAN PANDEKAGER
INGREDIENSLISTE:
- HVEDEMEL
- HVIDHVEDEMEL
- SUKKER
- BAGEPULVER
- VANILJE AROMA
- KARDEMOMME
- SALT
- HAVRE DRIK – Jeg bruger altid plantedrik fra DRYK, du kan dog bruge den plantemælk du bedst kan lide
- BANAN
- PLANTESMØR – Til stegning
HOW TO
- Hæld alle de tørre ingredienser i en skål og pisk det sammen med plantemælken
- Skær bananer i ca. 1/2-1 cm tynde skiver.
- Put banan skiverne ned i skålen med dejen og vend dem rundt
- Varm en pande op med plantesmør.
- Tag banan skiverne op med en gaffel og læg dem på panden en efter en
- Brug evt. overskydende dej til at lave almindelig små pandekager (brunch størrelse)
- Put pandekagerne i en skål og top dem med friske bær og server straks
INSPIRATION TIL VEGANSK BRUNCH BORD
Jeg elsker at lave og spise brunch, man kan lave så mange lækre ting og jeg har mine favoritter til et brunchbord.
- Veganske croissanter fra COOP
- Chiagrød med hjemmelavet granola
- Yoghurt med friske bær og granola
- Rugbrød med peanutbutter og mørk pålægschokolade
- Frisk bagte proteinboller med vegansk ost og marmelade
FIND INSPIRATION HER TIL VEGANSK BRUNCH
FIND OPSKRIFT PÅ MINI BANAN PANDEKAGER HER:
VEGANSKE MINI BANAN PANDEKAGER
5 fra 1 stemme
Antal: 6 personer
Forberedelse20 minutter min
Tilberedelse16 minutter min
I alt38 minutter min
Ingredienser
- 100 gram Hvedemel
- 100 gram Hvidhvedemel
- 4 spsk Sukker
- 1 tsk Bagepulver
- 2 tsk Vanilje aroma
- 1 tsk Kardemomme
- 1 nip salt
- 4 dl Havredrik
- 3-4 styk Banan
- Vegansk smør (Til stegning )
Noter
Kalorie udregning er baseret på at man ca. bruger 50 gram smør til stegning.
1 mini banan pandekage er ca. på 35 kcal.
Du kan udskifte sukker med easis sukker, så spare du lidt på kalorierne.
Pandekagerne kan sagtens holde sig på køl et par dage og lige lunes, så er de stadig lækre.
Fremgangsmåde
- Hæld alle de tørre ingredienser i en skål og pisk det sammen med plantemælken.
- Skær bananerne i ca. 1/2-1 cm tynde skiver. Put bananskiverne ned i skålen med dejen og vend dem rundt.
- Varm en pande op med plantesmør.
- Tag bananskiverne op med en gaffel og læg dem på panden en efter en.
- Brug evt. overskydende dej til at lave almindelig små pandekager (brunch størrelse).
- Put pandekagerne i en skål og top dem med friske bær og servere straks.
- VELBEKOMMEN
Næringsindhold
VEGANSKE MINI BANAN PANDEKAGER
Indhold per portion (100 gram)
Kalorier 170
Kalorier fra fedt 41
% Daglig værdi*
Fedt 4.5g7%
Mættet fedt 2.04g13%
Transfedt 0.002g
Flerumættet fedt 0.64g
Enkeltumættet fedt 1.59g
Kolesterol 0mg0%
Salt 0.13mg0%
Kalium 0.84mg0%
Kulhydrater 28.1g9%
Fibre 1.92g8%
Sukker 11.3g13%
Protein 3.12g6%
Vitamin A 1.49IU0%
Vitamin C 0mg0%
Calcium 7.05mg1%
Jern 0.23mg1%
* Daglig værdi er baseret på en diæt med 2000 kalorier.