VEGANSKE MINI BANAN PANDEKAGER

mini banan pandekager

LÆKRE OG NEMME MINI BANAN PANDEKAGER

Disse små banan pandekager er lige til at hapse og så smager de helt fantastisk. De er lavet på hvidhvedemel, hvedemel, sukker, bagepulver, vaniljeessens, kardemomme, plantemælk (havredrik) og bananer. Perfekte til et vegansk brunch bord. MUMS….

INGREDIENSER TIL MINI BANAN PANDEKAGER

INGREDIENSLISTE:

  • HVEDEMEL
  • HVIDHVEDEMEL
  • SUKKER
  • BAGEPULVER
  • VANILJE AROMA
  • KARDEMOMME
  • SALT
  • HAVRE DRIK – Jeg bruger altid plantedrik fra DRYK, du kan dog bruge den plantemælk du bedst kan lide
  • BANAN
  • PLANTESMØR – Til stegning

HOW TO

  • Hæld alle de tørre ingredienser i en skål og pisk det sammen med plantemælken
  • Skær bananer i ca. 1/2-1 cm tynde skiver.
  • Put banan skiverne ned i skålen med dejen og vend dem rundt
  • Varm en pande op med plantesmør.
  • Tag banan skiverne op med en gaffel og læg dem på panden en efter en
  • Brug evt. overskydende dej til at lave almindelig små pandekager (brunch størrelse)
  • Put pandekagerne i en skål og top dem med friske bær og server straks
mini banan pandekager

INSPIRATION TIL VEGANSK BRUNCH BORD

Jeg elsker at lave og spise brunch, man kan lave så mange lækre ting og jeg har mine favoritter til et brunchbord.

  • Veganske croissanter fra COOP
  • Chiagrød med hjemmelavet granola
  • Yoghurt med friske bær og granola
  • Rugbrød med peanutbutter og mørk pålægschokolade
  • Frisk bagte proteinboller med vegansk ost og marmelade

FIND INSPIRATION HER TIL VEGANSK BRUNCH

FIND OPSKRIFT PÅ MINI BANAN PANDEKAGER HER:

mini banan pandekager

VEGANSKE MINI BANAN PANDEKAGER

5 fra 1 stemme
Antal: 6 personer
Forberedelse20 minutter
Tilberedelse16 minutter
I alt38 minutter

Ingredienser

  • 100 gram Hvedemel
  • 100 gram Hvidhvedemel
  • 4 spsk Sukker
  • 1 tsk Bagepulver
  • 2 tsk Vanilje aroma
  • 1 tsk Kardemomme
  • 1 nip salt
  • 4 dl Havredrik
  • 3-4 styk Banan
  • Vegansk smør (Til stegning )

Noter

Kalorie udregning er baseret på at man ca. bruger 50 gram smør til stegning. 
1 mini banan pandekage er ca. på 35 kcal. 
Du kan udskifte sukker med easis sukker, så spare du lidt på kalorierne. 
Pandekagerne kan sagtens holde sig på køl et par dage og lige lunes, så er de stadig lækre. 

Fremgangsmåde

  • Hæld alle de tørre ingredienser i en skål og pisk det sammen med plantemælken.
  • Skær bananerne i ca. 1/2-1 cm tynde skiver. Put bananskiverne ned i skålen med dejen og vend dem rundt.
  • Varm en pande op med plantesmør.
  • Tag bananskiverne op med en gaffel og læg dem på panden en efter en.
  • Brug evt. overskydende dej til at lave almindelig små pandekager (brunch størrelse).
  • Put pandekagerne i en skål og top dem med friske bær og servere straks.
  • VELBEKOMMEN
Næringsindhold
VEGANSKE MINI BANAN PANDEKAGER
Indhold per portion (100 gram)
Kalorier 170 Kalorier fra fedt 41
% Daglig værdi*
Fedt 4.5g7%
Mættet fedt 2.04g13%
Transfedt 0.002g
Flerumættet fedt 0.64g
Enkeltumættet fedt 1.59g
Kolesterol 0mg0%
Salt 0.13mg0%
Kalium 0.84mg0%
Kulhydrater 28.1g9%
Fibre 1.92g8%
Sukker 11.3g13%
Protein 3.12g6%
Vitamin A 1.49IU0%
Vitamin C 0mg0%
Calcium 7.05mg1%
Jern 0.23mg1%
* Daglig værdi er baseret på en diæt med 2000 kalorier.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
overnight oats
Morgenmad

VEGANSK OVERNIGHT OATS GRØD

OPSKRIFT PÅ LÆKKER VEGANSK OVERNIGHT OATS MED HAMPEFRØ, CHIAFRØ, SPELTFLAGER & TOPPINGS Super lækker og nem morgenmad, ja det bliver næsten ikke nemmere med overnights

Læs mere »