GRANOLA MED CHOKOLADE, BANAN & VEGANSK PROTEINPULVER -SUND OG NEM OPSKRIFT
Er du også FAN AF GRANOLA, det er jeg! og chokolade Granola smager virkelig godt. Hjemmelavet chokolade Granola er virkelig lækkert og så ved du hvad der i. Der behøver ikke at komme tonsvis af sukker i, for at den smager godt, i hvertifald ikke ifølge mig og mine smagsløg.
Denne hjemmelavede Granola er også oliefri, hvilket gør at kalorie indholdet også er meget lavere end dem du køber i supermarkederne. Derudover er den lavet på banan, hvilket gør at det primært er sukker fra bananen der søder granolaen.
HOW TO
Hvad er Granola? Den grundlæggende forskel på müsli og granola er, om produktet er ristet eller ej:
- Müsli: Ikke ristet eller bagt
- Granola: Ristet eller bagt
Ingredienser:
- BANAN
- VEGANSK CHOKOLADE PROTEONPULVER – Jeg bruger Scitec Nutrition med chokolade smag. Du kan købe den her: PLANTE-PROTEIN
- KAKAO PULVER – Her kan du bruge Kakao fedtfattig fra Urtekram
- KARDEMOMME
- KANEL
- SUKRIN SYRUP CARAMEL
- FLYENDE MULTISØD
- VAND
- GROVE HAVREGRYN
- BYGFLAGER
- SOLSIKKEKERNE
- GRÆSKARKERNER
- CHIAFRØ
- MANDLER
- HASSELNØDDER
- SOJA PROTEIN CRISPIES – Protein crispeis putter jeg i granolaen efter den er bagt, på den måde bliver din granola rig på planteproteiner. De kan købers her: SOJACRISPIES KAKAO
SUND OG NEM MORGENMAD
Du nemt og hurtigt lave en sund og mættende morgenmad eller en virkelig lækker aftenssnack – Se opskrift HER SOYA YOGHURT MED GRANOLA
SE DEN BEDSTE OPSKRIFT PÅ GRANOLA MED CHOKOLADE HER!!
SUND CHOKOLADE GRANOLA
Ingredienser
- 1 mellem Banan
- 30 gram Chokolade proteinpulver (Scitec Nutrition med chokolade smag)
- 20 gram Kakao fedtfattig (Fa Urtekram )
- 20 gram Sukrin sirup (Med caramel )
- 1 tsk Kardemomme
- 1-2 tsk Kanel
- 1 spsk Multi sød (Flyende)
- 1/2 dl Vand
- 2 dl Havregryn
- 2 dl Bygflager
- 20 gram Solsikkekerner
- 20 gram Græskarkerner
- 1 spsk Chiafrø
- 50 gram Mandler
- 50 ggram Hasselnødder
- 50 gram Soja crispies (Fra Koro)
Noter
- Du kan godt ersatte chokolade protein pulver med almindelig kakaopulver.
- Du kan godt undlade soja crispies med kakao.
Fremgangsmåde
- Mos banan, bland det sammen med proteinpulver, kakao, sirup, kanel, multi sød og kardemomme. Bland det godt sammen med en ske
- Tilsæt lidt vand af gangen, så det bliver mere flydende, men skal stadig være tyk!
- Tænd ovnen på 160ºC (varmluft)
- Hak mandler og hasselnødderne groft
- Bland, havregryn, bygflager, solsikkekerner, græskarkerner, chiafrø, hakket mandler og hasselnøder ned i skålen og rør det godt sammen
- Spred det ud på en bageplade og sæt i ovnen i 25-30 min. Rør gerne rundt i det halvvejs
- Lad det køle af på bagepladen
- Rør soya crispies med kakao sammen med granolaen og put det i et rent og tæt lukket glas
- VELBEKOMMEN