NEM OG LÆKKER OPSKRIFT PÅ HASSELBACK SØDE KARTOFLER – MUMS….
Denne opskrift på søde kartofler med hasselback er nem at følge og gør dine søde kartofler til et dejlig sprødt tilbehør. Perfekt til en lækker sommeraften hvor du kan grille tofu eller vegansk kyllingfilet, MUMS😋 🌱
Vi elsker søde kartofler hjemme hos os, og vi spiser bagte søde kartofler, sweet potatoes, søde kartofler i ovnen og så disse lækre hasselback søde kartofler, smager også himmelsk. Krydder dem med friske krydderurter, så bliver det så lækkert.
INGREDIENSER
INGREDIENSLISTE:
- SØDE KARTOFLER
- VEGANSK SMØR
- SEA SALT
- FRISK KVÆRNET PEBER
- SMOKED PAPRIKA
- FRISKE KRYDDERURTER
HOW TO
- Skrub søde kartofler grundigt
- Skær nu al la Hasselback, i skiver ikke helt til bunden.
- Kom søde kartofler på bagepapir i bageplade.
- Pensl med smeltet smør, drys med seasalt, kværnet peber og røget paprika.
- Giv dem 30-35 min. ved 200 °C med varm luft.
- Drys med friske krydderurter ved servering.
INSPIRATION TIL PLANTEBASERET MIDDAG MED HASSELBACK SØDE KARTOFLER
Prøv denne lækre middag, med hjemmelavet vegansk svampesovs, hjemmelavet agurksalat, bagte rødbeder & vegansk kyllingfilet
Du kan købe vegansk kyllingfilet hos Føtex eller Bilka. Jeg er vild med LIKE MEAT PRODUKTER, se deres udvalg HER!
INSPIRARATION TIL OPSKRIFTER MED SØDE KARTOFLER
Vi spiser rigtig meget søde kartofler og er klar vores favorit kartoffel hjemme hos os.
PRØV:
BAGT SØD KARTOFFEL MED TERIYAKI TÆMPEH
ELLER PRØV DENNE LÆKRE CHOKOLADE BROWNIE MED SØD KARTOFFEL, MUMS….
VEGANSK BROWNIE MED SØDE KARTOFLER
FIND OPSKRIFT PÅ HASSELBACK SØDE KATOFLER HER:
HASSELBACK SØDE KARTOFLER
Ingredienser
- 500 gram Søde kartofler
- 25 gram Vegansk smør
- 2 tsk Salt
- 0,5 tsk Smoked paprika
- Friske krydderurter (Kan undlades)
Fremgangsmåde
- Skrub søde kartofler og læg dem på et spækbræt
- Skær nu al la Hasselback i skiver – ikke helt til bunden
- Kom søde kartofler på bagepapir i en bradepande
- Pensl med smeltet smør, drys med seasalt, kværnet peber, røget paprika og evt. lidt frisk timian
- Giv dem 30-35 min. ved 200 °C med varm luft
- Drys evt. med friske krydderurter inden servering
- VELBEKOMMEN