KOSTVEJLEDER HASLEV

kostvejleder Haslev

KOSTVEJLEDER HASLEV – HJÆLP TIL LIVSSTILSÆNDRING

Mit navn er Mette Møller og jeg bor i Haslev med min familie. Jeg er uddannet kostvejleder med speciale i plantebaseret kost. Jeg har igennem mange år hjulpet rigtig mange med livsstilændringer, både i forhold til vægttab, i forhold til muskelopbygning, men også generelt til et sundere jeg. Med fokus på, at få spist nærende og sund mad, og få indbygget gode vaner i forhold til et aktivt liv.

PERSONLIG TRÆNER OG KOSTVEJLEDER HASLEV – MED SPECIALE I PLANTEBASERET KOST​

Hos mig får du informerende, inspirerende og anvendelig rådgivning og vejledning omkring alle slags kost præferencer, hvor jeg kan sørge for, at du får en helt perfekt kostplan der dækker alle dine behov.

Jeg har mange års erfaring indenfor skræddersyet kostplaner, både med animalske produkter og med plantebaseret kost, hvor jeg bruger mine egne sunde opskrifter.

HVAD KAN DU FORVENTE?

Jeg vil gøre alt for, at du kommer i mål med dine ønsker og vejen derhen bliver 100% skræddersyet i forhold til dine præferencer, ønsker og behov. Du vælger selv hvor mange måltider du ønsker, alt efter din dagligdag og hvad der fungere bedst for dig. Du vil altid få flere valgmuligheder til måltiderne.

Jeg tager selvfølgelig højde for allergier og særlige kostpræferencer.

KOSTVEJLEDER HASLEV – PERSONLIG RÅDGIVNING OG VEJLEDNING

Bor du i Haslev eller i nærområdet, kan jeg tilbyde personlige kostforløb, med vejninger og støttende samtaler, der kan hjælpe dig godt på vej til en sundere livsstil!

Udover at vi kører online kostforløb eller både kost og træningsforløb, vil jeg kunne tilbyde en kombination af fysiske møder, hvor vi sammen samler op på dit forløb og jeg altid vil kunne give dig nye værktøjer med hjem. Når vi mødes til samtalerne, vil jeg kunne lave en vejning og kropsanalyse som vi sammen gennemgår.

KROPSANALYSE BEASTÅR AF:

  • MUSKELMASSE
  • VÆSKEPROCENT
  • VÆGT
  • METABOLISK ALDER
  • BMI
  • KROPSFEDT

KONTAKT MIG GERNE HER HVIS DU ER INTERESSERET, SÅ FINDER VI SAMMEN UD AF HVAD DER PASSER BEDST TIL DIG!

PERSONLIG TRÆNINGSFORLØB ELLER ONLINE FORLØB – KOSTVEJLEDER HASLEV

Kunne du være interesseret i et personlig træningsforløb, så tilbyder jeg personlig træning hos Fit&Sund primært på Stevns, dog kan det være muligt i Haslev eller Køge.

Eller er du mest interesseret i online forløb, så tilbyder jeg også det.

Kostvejleder Haslev
KOSTVEJLEDER HASLEV

KOM I GANG I DAG!

  • Mere overskud i hverdagen
  • Øget styrke og energi
  • 100% målrettet dine ønsker og behov