SUND MADPLAN UGE 19

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 19

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

SUND MADPLAN UGE 19 – PLANTEBASERET/VEGANSK INSPIRATION

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

Vi går sommeren i møde og det betyder altså at vi skal begynde på alt den lækre sommer mad, elsker sommer og elsker at grille. Vi skal til at skifte simre retterne ud med lækre salater og massere af plantebaseret bøffer lavet på kikærter, edamame- bønner eller kedneybønner. V skal selvfølgelig også grille burgere!! Sund madplan uge 19 indeholder både simre retter og lækker sommer mad… MUMS

INSPIRATION TIL HJEMMELAVEDE HVEDER

Jeg elsker hveder og jeg har i min familie indført at vi skal have hveder dagen før St. bededag. Min kæreste er ikke opvokset med hveder, men det er jeg, måske ikke hvert år, men jeg har ihvertfald fået det mange gange. Og i år skal vi selvfølgelig også have hveder, og jeg bager dem selv.

Jeg har både en opskrift med glutenfri hveder og fuldkornshveder med gluten. Indlægget er samlet og så der 2 opskrifter i indlægget.

Vi spiser hveder med ost, pålægschokolade, peanutbutter og smør. MUMS….

VEGANSKE HVEDER

VEGANSKE HVEDER
VEGANSKE HVEDER
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg