SUND MADPLAN UGE 24

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 24

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

SUND MADPLAN UGE 24 – PLANTEBASERET/VEGANSK INSPIRATION

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL LÆKKER SUND PLANTEBASERET MORGENMAD

JEG ELSKER GRØD, og ved måske godt at jeg ikke deler dette med alle. Men grød er bare sund, lækker, mættende og giver den bedste start på dagen. Men jeg spiser ikke kun varm havregrød, jeg spiser ofte også chiagrød, hvilket jeg også er mega fan af. Jeg elsker min chiagrød med vanilje, frisk citron og havregryn, det bliver så LÆKKERT. Jeg håber i har lyst til at prøve den af en dag.

CHIAGRØD MED HAVREGRYN, VANILJEPROTEIN & CITRON, RØRT OP MED GREEK STYLE

chiagrød med havregryn

SUND MADPLAN UGE 24

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg