SUND MADPLAN UGE 29

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 29

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund madplan uge 29 er blevet udvidet og jeg har i denne madplan tilføjet min frokost ☘️

SUND MADPLAN UGE 29 – PLANTEBASERET/VEGANSK INSPIRATION

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL SUND OG MÆTTENDE GRØD – PERFEKT TIL EN GOD START PÅ DAGEN

JEG ELSKER GRØD…. OG JEG TÆNKER DEM DER FØLGER MIG, GODT VED DET. MEN JEG MÅ LIGE SLÅ FOR MIN ELSKEDE MORGENMAD IGEN, FOR SELVOM DET ER SOMMER, SÅ ER HAVREGRØD MED TOPPINGS ALTSÅ DET MEST FANTASTISKE.

JEG LAVER ALTID MIN GRØD PÅ HAVRE DRIK FRA DRYK

JEG PUTTER ALTID PROTEINPULVER I MIN GRØD OG ELSKER CHOKOLADE PROTEIN. JEG KØBER DET HOS PLANTE-PROTIEN.DK. DU KAN VIA KODEN “5MMFITNESS” FÅ 5% RABAT PÅ DIT KØB. SHOP GERNE VIA DETTE LINK, SÅ FÅR JEG OGSÅ LIDT FORTJENESTE FOR MIN REKLAME.

GRØD MED TOPPINGS

havregrød

SUND MADPLAN UGE 29

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
sund madplan uge 33
Sundhed

SUND MADPLAN UGE 33

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 33 Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at

Læs mere »
sund madplan uge 32
Sundhed

SUND MADPLAN UGE 32

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 32 Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at

Læs mere »
Sundhed

SUND MADPLAN UGE 31

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 31 Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at

Læs mere »
sund madplan uge 30
Sundhed

SUND MADPLAN UGE 30

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 30 Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at

Læs mere »
sund madplan uge 28
Sundhed

SUND MADPLAN UGE 28

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 28 Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at

Læs mere »
sund madplan uge 27
Sundhed

SUND MADPLAN UGE 27

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 27 Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at

Læs mere »