SUND MADPLAN UGE 29

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 29

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund madplan uge 29 er blevet udvidet og jeg har i denne madplan tilføjet min frokost ☘️

SUND MADPLAN UGE 29 – PLANTEBASERET/VEGANSK INSPIRATION

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL SUND OG MÆTTENDE GRØD – PERFEKT TIL EN GOD START PÅ DAGEN

JEG ELSKER GRØD…. OG JEG TÆNKER DEM DER FØLGER MIG, GODT VED DET. MEN JEG MÅ LIGE SLÅ FOR MIN ELSKEDE MORGENMAD IGEN, FOR SELVOM DET ER SOMMER, SÅ ER HAVREGRØD MED TOPPINGS ALTSÅ DET MEST FANTASTISKE.

JEG LAVER ALTID MIN GRØD PÅ HAVRE DRIK FRA DRYK

JEG PUTTER ALTID PROTEINPULVER I MIN GRØD OG ELSKER CHOKOLADE PROTEIN. JEG KØBER DET HOS PLANTE-PROTIEN.DK. DU KAN VIA KODEN “5MMFITNESS” FÅ 5% RABAT PÅ DIT KØB. SHOP GERNE VIA DETTE LINK, SÅ FÅR JEG OGSÅ LIDT FORTJENESTE FOR MIN REKLAME.

GRØD MED TOPPINGS

havregrød

SUND MADPLAN UGE 29

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
sund madplan uge 47
Sundhed

SUND MADPLAN UGE 47

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 47 Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at

Læs mere »
sund madplan uge 46
Sundhed

SUND MADPLAN UGE 46

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 46 Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at

Læs mere »
sund madplan uge 45
Sundhed

SUND MADPLAN UGE 45

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 45 Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at

Læs mere »
sund madplan uge 44
Madplan

SUND MADPLAN UGE 44

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 44 Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at

Læs mere »
sund madplan uge 43
Sundhed

SUND MADPLAN UGE 43

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 43 Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at

Læs mere »
sund madplan uge 42
Sundhed

SUND MADPLAN UGE 42

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 42 Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at

Læs mere »