SUND MADPLAN UGE 33

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 33

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund madplan uge 33 er blevet udvidet og jeg har i denne madplan tilføjet min frokost ☘️

SUND MADPLAN UGE 33 – PLANTEBASERET/VEGANSK INSPIRATION

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL MIN YNDLINGS PLANTE DRIK

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker DRYK, de har de bedste plante drikke. Jeg elsker deres Ærte Barista som jeg bruger i kaffen hver eneste dag. Jeg har prøvet så mange andre mærker og smage men Ærte Barista bliver min favorit☘️💚

Jeg bruger daglig plante drikke til min mad. jeg bruger det i min grød, kaffe, smoothie, kager, sovse og så drikker vi også hjemme hos os, deres havre kakao, den elsker min dreng og mand.

PRØV DRYKS PLANTE DRIKKE, DU VIL IKKE FORTRYDE.

DU KAN BESTILLE EN SMAGEKASSE VIA DETTE LINK: DRYKS PRODUKTER

PRØV FX DISSE LÆKRE BANANPANDEKAGER HVOR JEG BRUGER ÆRTE DRIK

VEGANSK BANANPANDEKAGER

bananpandekager

Sund madplan uge 33

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg