SUND MADPLAN UGE 34

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 34

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund madplan uge 33 er blevet udvidet og jeg har i denne madplan tilføjet min frokost ☘️

SUND MADPLAN UGE 34 – PLANTEBASERET/VEGANSK INSPIRATION

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL BROMBÆR-KOMPOT

Lige nu kan vi plukke brombær i naturen, og jeg elsker brmbær og især brombær kompot, det smager himmelsk på havregrød eller chiagrød,

FIND INSPIRATION HER TIL BROMBÆRKOMPOT

Sund madplan uge 34

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
sund-madplan-uge-40
Sundhed

SUND MADPLAN UGE 40

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 40 Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at

Læs mere »
sund madplan uge 39
Sundhed

SUND MADPLAN UGE 39

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 39 Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at

Læs mere »
sund madplan uge 38
Sundhed

SUND MADPLAN UGE 38

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 38 Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at

Læs mere »
sund madplan uge 37
Sundhed

SUND MADPLAN UGE 37

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 37 Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at

Læs mere »
sund madplan uge 36
Sundhed

SUND MADPLAN UGE 36

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 36 Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at

Læs mere »