SUND MADPLAN UGE 43

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 43

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund madplan uge 43 har jeg lagt fokus på lækre varme retter. Der er ikke de mest spændende tilbud i denne uge, så det bliver retter, som vi har lyst til nu hvor vejret er blevet lidt køligere.

SUND MADPLAN UGE 43 – PLANTEBASERET/VEGANSK INSPIRATION

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL LÆKKER GRØN GRØD RIG PÅ PROTEINER

Jeg elsker GRØD og jeg har snart lavet en del slags grød. Og jeg elsker dem alle…

Ønsker du en grød med grøntsager i, så skal du prøve denne grønne grød, MUMS…..😋 🌱

GRØN GRØD – LÆKKER OG MÆTTENDE

MADPLAN UGE 43
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg