SUND MADPLAN UGE 44

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 44

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund madplan uge 44 har jeg lagt fokus på tilbud og derfor vil madplanen i denne være opskrifter hvor du kan købe en del lækre råvarer på tilbud.

SUND MADPLAN UGE 44 – PLANTEBASERET/VEGANSK INSPIRATION

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL TIL LÆKKERT OG NEM HJEMMEBAGT RUGBRØD

Det er så nemt og så smager det altså bare meget bedre når man bager sit eget rugbrød. Jeg bager desværre ikke så meget, men til jul så bager jeg altid rugbrød, hjemme hos os elsker vi HJEMMEBAGT RUGBRØD… MUMS😋

HJEMMEBAGT GLUTENFRI RUGBRØD MED KERNER

glutenfri rugbrød
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg