SUND MADPLAN UGE 45

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 45

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund madplan uge 45 er selvfølgelig inspireret af at det er Mortens aften torsdag d. 10 november, så der er selvfølgelig Mock Duck på planen. Der er ikke mange spændende tilbud i uge 45, så i stedet har jeg lavet en simpel og lækker ugeplan.

SUND MADPLAN UGE 45 – PLANTEBASERET/VEGANSK INSPIRATION

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL VEGANSK JULEMAD

Det er Mortens aften lige om hjørnet og hvis du nu ikke har prøvet at lave vegansk julemad, ja så har du jo muligheden for at afprøve at lave en vegansk julemiddag, så du til jul kan lave en rigtig god og lækker grøn middag ☘️💚

Jeg har lavet et indlæg med en masse inspiration til vegansk julemad… MUMS

SE HER

GUILDE TIL VEGANSK JULEMAD

vegansk julemad
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg