SUND MADPLAN UGE 49

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 49

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund madplan uge 49 er inspireret af hvad vi lige har lyst til og hvad vi har i fryseren. Der er desværre ikke de vilde tilbud, så vi kører tøm fryseren her i december måned. Vi kommer hjem søndag efter weekendtur, så aftensmaden de første dage, bliver nemme retter. Derudover er vi sent hjemme, mange af hverdagene, så det meste skal vi kunne foodpreppe, så det bliver nemt at tilberede aftensmaden.

SUND MADPLAN UGE 49 – PLANTEBASERET/VEGANSK INSPIRATION

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

NYESTE OPSKRIFT PÅ BLOGGEN

Elsker du tarteletter men står og mangler en vegansk opskrift, så har jeg lige lavet et nyt indlæg med inspiration til hvordan du kan lave de sundeste og lækreste veganske tarteletter. MUMS…..😋🌱

OPSKRIFT FINDER DU HER ➡️ VEGANSKE TARTELETTER

veganske tarteletter

Sund madplan uge 49

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg