SUND MADPLAN UGE 6

INSPIRATION TIL SUND MADPLAN UGE 6

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

SUND MADPLAN UGE 6- PLANTEBASERET/VEGANSK INSPIRATION

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på https://www.instagram.com/mmfitnessdk/  med @mmfitness eller #mmfitnessdk. Jeg vil elske at følge med! 

I denne madplan er der en masse sæson grønsager. Det er altid lækkert når man kan få ens madplan til at matche månedens grønsager.

Sæsonens liste:

  • Gulerødder
  • Jordskokker
  • Kartofler
  • Løg
  • Pastinakker
  • Persillerod
  • Porre
  • Rødbeder
  • Selleri

INSPIRATION TIL SUND SNACK

Mangler du inspiration til en lækker sund hjemmelavet snack, så de disse lækre hjemmelavet dadelkugler helt perfekte, de smager HIMMELSK….

SE OPSKRIFT HER: Dadelkugler med sortebønner

dadelkugler med sorte bønner
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg