SUND VEGANSK MAC AND CHEESE – PERFEKT TIL EN MÆTTENDE FROKOST
Mac’n’cheese – i en sundere og grønnere udgave, smager himmelsk. Super nemt at foodpreppe til din frokost, så du nemt kan spise en mættende og plantebaseret frokost med grøntsager og rig på proteiner.
Min udgave af vegansk mac and cheese er noget sundere en den amerikanske udgave, men jeg lover dig, den er stadig cremet, smagsfuld og fantastisk. Jeg elsker at have den med på arbejde og laver gerne til fem dage på én gang. Spis gerne nogle grøntsager ved siden af og her kan jeg anbefale dampede asparges eller broccoli. Du kan også gøre det meget simpelt at optø edamame-bønner og put ved siden af.
INGREDIENSER TIL SUND VEGANSK MAC AND CHEESE
INGREDIENSLISTE:
- SØD KARTOFFEL – Du kan også bruge en almindelig kartoffel
- GULERØDDER
- LØG
- RØDE LINSER
- CASHEW NØDDER
- GRØNTSAGSBOUILLON
- ÆRTE DRIK – Jeg bruger altid DRYK
- MAJSSTIVELSE
- GÆRFLAGER
- CITRONSAFT
- PAPRIKA
- GURKEMEJE
- HVIDLØGSPULVER
- SALT & PEBER
TILBEHØR:
- Pasta
- Grønt
HOW TO – SUND VEGANSK MAC AND CHEESE
- Kom kartoffel, løg, gulerod, cashewnødder og røde linser i en gryde, dæk med vand og bring det i kog. Kog det i 15 minutter og dræn vandet fra
- I mellemtiden, koger du din pasta, vælg den du bedst kan lide. Jeg elsker linsepasta.
- Put de kogte ingredienser, ærtedrik, gærflager, citronsaft, majsstivelse, paprika, gurkemeje, hvidløgspulver og grøntsagsbouillon i en blender og blend det i 5 min. Det skal være helt cremet og ingen klumper. Du kan også bruge en stavblender.
- Smag til med salt og peber
- Put din kogte pasta og sausen i gryde og bring det i kog, under konstant omrøring i et par minutter
- Server vegansk mac and cheese med din favorit grøntsag
- VELBEKOMMEN
INSPIRATION TIL NEM VEGANSK FROKOST
Jeg elsker pastasalat, mest forår og sommer og det er så nemt at lave til flere dage.
Prøv min pastasalat med chilimayo – MUMS…
NEM OG LÆKKER PASTASALAT MED CHILIMAYO OG VEGANSK FILET
FIND OPSKRIFT PÅ SUND VEGANSK MAC AND CHEESE HER:
SUND VEGANSK MAC AND CHEESE
Ingredienser
- 1 mellem Sød kartoffel
- 1 lille løg
- 2 små gulerødder
- 100 gram Røde Linser
- 50 gram Cashewnødder
- 1 terning Grønsagsbouillon
- 3 dl Ærte Drik
- 1 spsk Majsstivelse
- 20 gram Gærflager
- 2 spsk Citronsaft
- 1 tsk Paprika
- 0,5 tsk Gurkemeje
- 0,5 tsk Hvidløgspulver
TILBEHØR
- 250 gram Rå rød linsepasta
- 750 gram Broccoli
Noter
Fremgangsmåde
- Kom kartoffel, løg, gulerod, cashewnødder og røde linser i en gryde, dæk med vand og bring det i kog. Kog det i 15 minutter og dræn vandet fra.
- I mellemtiden, koger du din pasta, vælg den du bedst kan lide. Jeg elsker linsepasta.
- Put de kogte ingredienser, ærtedrik, gærflager, citronsaft, majsstivelse, paprika, gurkemeje, hvidløgspulver og grøntsagsbouillon i en blender og blend det i 5 min. Det skal være helt cremet og ingen klumper. Du kan også bruge en stavblender. Smag til med salt og peber.
- Put din kogte pasta og sausen i gryde og bring det i kog, under konstant omrøring i et par min.
- Server vegansk mac and cheese med din favorit grøntsag.
- VELBEKOMMEN