SUND VEGANSK MADPLAN UGE 13

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 13

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund vegansk madplan uge 13 er med nemme hverdagsretter, og med inspiration til lækker sund og mættende morgenmad. Der er igen ikke de vilde veganske tilbud, så i stedet kører vi lækre simre retter, som du nemt kan lave til flere dage.

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 13 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL VEGANSK/PLANTEBASERET DAGKOSTFORSLAG

Mangler du insoiration til hvordan du kan sammensætte en lækker og sund vegansk madplan, så kan du finde en masse inspiration her på siden. Jeg har lavet 3 slags forskellige dagkostforslag, hvor du kan se kalorier indhold.

PLANTEBASERET KOST – DAGKOSTFORSLAG PÅ 1800 KCAL

plantebaseret kost
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg