SUND VEGANSK MADPLAN UGE 17

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 17

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund vegansk madplan uge 17 er med nemme hverdagsretter. Der er igen ikke de vilde veganske tilbud, så i stedet kører vi lækre forårs retter, det trænger vi til. Du kan nemt lave mad til flere dage. Jeg er virkelig træt af de tilbud der kommer, der er ikke meget på tilbud! ØV!

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 17 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL HJEMMEBAG

Nu har vi jo en ekstra fridag, altså nogen er heldige at have fri 1. maj, så måske der er tid til at bage, jeg kan godt lide at bage brød, men det er ikke altid jeg har tiden det det. Og hjemme hos os elsker vi hjemmebagte grødboller, de er så lækre. MUMS 😋

KOLDHÆVEDE GRØDBOLLER

koldhævede grødboller
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg