SUND VEGANSK MADPLAN UGE 22

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 22

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund vegansk madplan uge 22 er med nemme sunde hverdagsretter, primært salatretter. Netto har endelig nogle gode tilbud, de har SPIR´S produkter, med vegansk filet, burger, pølser & kebab. Så jeg vil lave en god pastasalat til frokost i denne uge med vegansk filet, da jeg godt kan lide SPIR’S veganske filet, de har en god smag og konsistens.

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 22 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL LÆKKER VEGANSK KOLDSKÅL MED KAMMERJUNKER-GRANOLA

Jeg elsker granola og kammerjunker, så hvorfor en lave en kombination og blande det sammen og putter det oven på en frisk hjemmelavet vegansk koldskål. MIUMS ☀️ 🌱

Jeg har to opskrifter på vegansk koldskål og den ene er hel ny, og smager helt fantastisk, meget nemt at lave. 🙌🏻

VEGANSK KOLDSKÅL MED ALPRO LIME & KAMMERJUNKER-GRANOLA

vegansk koldskål med alpro lime

Sund vegansk madplan uge 22

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg