SUND VEGANSK MADPLAN UGE 36

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 36

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Denne ugeplan er med nemme og lækre hverdagsretter og hvor du kan købe ind efter lidt tilbud. Sund vegansk madplan uge 36 har også retter med sæson råvare, nemlig Hokkaido, som du kan få på tilbud i Føtex. Derudover har Netto tilbud på færdiglavet spinatdeller der er veganske, samt søde kartofler som jeg elsker at bage og putte fyld ovenpå. MUMS… ☘️ 😋

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 36 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL LÆKRE SMÅ MINI PANDEKAGER

Skal du forkæle familien i weekenden til morgenmad, så prøv disse lækre hjemmelavet små banan mini pandekager, de smager LUKSUS… Min dreng elsker dem, måske jeg snart selv skal lave dem til ham 😋 🍌

VEGANSKE MINI BANANKAGER

mini banan pandekager

sund vegansk madplan uge 36

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg