SUND VEGANSK MADPLAN UGE 39

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 39

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Der er desværre ikke de vilde tilbud, dog er der gode tilbud på grøntsager, både i Netto og Rema 1000. Sund vegansk madplan uge 39 har en lille julemiddag med sig, man kan jo sagtens begynde at øve sig lidt på julemiddagen. Så har du ikke lavet vegansk mock duck før så prøv det, det smager helt fantastisk 🤩 🙌🏻 Derudover er der også inspiration til vegansk frokost der kan foodpreppes til flere dage.

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 39 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL LÆKRE VEGANSKE BANANPANDEKAGER

Netto har bananer til 1 kr stykket, så det jo oplagt at lave hjemmelavet bananpandekager. Spis dem som mellemmåltid, til morgenmad eller giv dem med i børnenes madpakke! MUMS… 🍌

VEGANSKE BANANPANDEKAGER

bananpandekager

Sund vegansk madplan uge 39

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg