SUND VEGANSK MADPLAN UGE 43

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 43

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Der er ikke de vilde tilbud, men lidt er der. Så sund vegansk madplan uge 43 er med veganske deller og chili sin carne, da der både er tilbud på plante-deller fra planteslagterne og Netto har tilbud på bønner. Og så er der risengrød på planen, vi rammer jo 24. oktober og dermed 2 måneder til juleaften 🎅🏻 JUBIIII.

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 43 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL LÆKKER EFTERÅRS KOMPOT… MUMS 🎃 🍎

Har du opdaget min nyeste opskrift her på siden, hvis ikke så følg med her, det er nemlig æble-græskarkompot med pumpkin spice. JA DU LÆSTE RIGTIGT! MUMS… Det smager bare helt fantastisk og især på GRØD!

ÆBLE-GRÆSKARKOMPOT MED PUMPKIN SPICE

Sund vegansk madplan uge 43

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg