SUND VEGANSK MADPLAN UGE 44

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 44

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Netto har gode tilbud i denne uge og derfor er sund vegansk madplan uge 44 med nemme, billige og sunde retter. Vi vil gerne spare lidt her resten af året og derfor vælger vi at lave retter som kan laves til flere dage og som kan laves med forholdsvis billige ingredienser. Lidl har også gode tilbud på veganske varer. De har deres soya yoghurt til 10 kr, det er billigt.

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 44 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL LÆKKER HJEMMELAVET VEGANSKE PROTEINBAR

Hvis ikke du har opdaget min nyeste opskrift her på siden, så skal du tjekke den ud. Det er nemlig hjemmelavet veganske proteinbar lavet på peanutbutter og hokkaido.. MUMS..

De smager fantastiske.. og det er jo helt perfekt at du kan få Hokkaido i Netto til 10 kr i denne uge.

HJEMMELAVET VEGANSKE PROTEINBAR ALA PUMPKIN PIE BARS

vegansk proteinbar

Sund vegansk madplan uge 44

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg