VEGANSK PROTEINBAR ALA PUMPKIN PIE BARS!
Jeg elsker Hokkaido græskar og man kan lave så meget lækkert mad, som smager fantastisk og så det nemt og billigt. Disse lækre hjemmelavede veganske proteinbarer er lavet på græskar puré, peanutbutter, mørk chokolade, pumpkin spice krydderi, kanel, sirup og proteinpulver. Du skal ikke bage dem, de skal bare på køl i minimum 3 timer. De er fuld af proteiner og er helt perfekt til et mellemmåltid, både som et styke kage til kaffen, eller til at tage med på farten.
INGREDIENSER TIL HJEMMELAVET VEGANSK PROTEONBAR – PUMPKIN PIE BARS
INGREDIENSLISTE:
- HOKKAIDO
- PEANUTBUTTER
- SIRUP – Jeg bruger gerne sukrin sirup gold
- PUMPKIN SPICE KRYDDERI – Jeg har min egen opskrift på PUMPKIN SPICE KRYDDERI
- MØRK CHOKOLADE
- VEGANSK PROTEIN PULVER – Jeg køber vegansk proteinpulver hos PLANTE-PROTEIN Du kan med koden “5MMFITNESS” få lidt rabat.
- KANEL
HOW TO
- Skær hokkaido halvt over og fjern kernerne, bag hokkaido i ovnen i 45-60 min.
- Imens hakker du mørk chokolade
- Put alle de tørre ingredienser og sirup i en skål
- Skrab fyldet ud af din bagte græskar og put det i skålen sammen med de andre ingredienser
- Rør dejen godt sammen, så der ikke er klumper i
- Beklæd en bradepande med bagepapir og hæld dejen ned i, glat det godt ud, så det er jævnet godt ud
- Sæt det på køl i minimum 3 timer, til dejen har sat sig
- Skær 10 lige store proteinbar stykker ud og drys evt. med lidt kanel
VEGANSK PROTEINBAR MED HOKKAIDO & PEANUTBUTTER
INSPIRATION TIL MADLAVNING MED HOKKAIDO GRÆSKAR
Jeg er kæmpe fan af Hokkaido og spiser det hele efteråret. MUMS….
Prøv min Æble-græskarkompot, den smager himmelsk på GRØD!
ÆBLE-GRÆSKARKOMPOT MED PUMPKIN SPICE
Vi elsker også græskar suppe herhjemme og det er faktisk hele familien der er vild med den.
HOKKAIDOSUPPE MED KOKOSMÆLK & CHILI
FIND OPSKRIFT PÅ HJEMMELAVET VEGANSK PROTEINBAR MED HOKKAIDO & PEANUTBUTTER HER:
HJEMMELAVET VEGANSK PROTEINBAR MED HOKKAIDO OG PEANUTBUTTER
Ingredienser
- 300 gram Græskarpuré
- 220 gram Peanutbutter
- 40 gram Zero sirup (Eller agave sirup)
- 80 gram Proteinpulver (Med vanilje smag)
- 30 gram Mørk chokolade
- 1-2 tsk Pumpkin spice krydderi
- 1 tsk Kanel
Fremgangsmåde
- Skær hokkaido halvt over og fjern kernerne, bag hokkaido i ovnen på 200º i 45-60 min.
- Imens hakker du mørk chokolade.
- Put alle de tørre ingredienser og sirup i en skål.
- Skrab fyldet ud af din bagte græskar og put det i skålen sammen med de andre ingredienser. Rør dejen godt sammen, så der ikke er klumper i.
- Beklæd en bradepande med bagepapir og hæld dejen ned i, glat det godt ud, så det er jævnet godt ud. Sæt det på køl i minimum 3 timer, til dejen har sat sig.
- Skær 10 lige proteinbar stykker ud og drys evt. med lidt kanel.
- VELBEKOMMEN