HJEMMELAVET VEGANSK PROTEINBAR MED HOKKAIDO OG PEANUTBUTTER

vegansk proteinbar

VEGANSK PROTEINBAR ALA PUMPKIN PIE BARS!

Jeg elsker Hokkaido græskar og man kan lave så meget lækkert mad, som smager fantastisk og så det nemt og billigt. Disse lækre hjemmelavede veganske proteinbarer er lavet på græskar puré, peanutbutter, mørk chokolade, pumpkin spice krydderi, kanel, sirup og proteinpulver. Du skal ikke bage dem, de skal bare på køl i minimum 3 timer. De er fuld af proteiner og er helt perfekt til et mellemmåltid, både som et styke kage til kaffen, eller til at tage med på farten.

INGREDIENSER TIL HJEMMELAVET VEGANSK PROTEONBAR – PUMPKIN PIE BARS

INGREDIENSLISTE:

  • HOKKAIDO
  • PEANUTBUTTER
  • SIRUP – Jeg bruger gerne sukrin sirup gold
  • PUMPKIN SPICE KRYDDERI – Jeg har min egen opskrift på PUMPKIN SPICE KRYDDERI
  • MØRK CHOKOLADE
  • VEGANSK PROTEIN PULVER – Jeg køber vegansk proteinpulver hos PLANTE-PROTEIN Du kan med koden “5MMFITNESS” få lidt rabat.
  • KANEL

HOW TO

  1. Skær hokkaido halvt over og fjern kernerne, bag hokkaido i ovnen i 45-60 min.
  2. Imens hakker du mørk chokolade
  3. Put alle de tørre ingredienser og sirup i en skål
  4. Skrab fyldet ud af din bagte græskar og put det i skålen sammen med de andre ingredienser
  5. Rør dejen godt sammen, så der ikke er klumper i
  6. Beklæd en bradepande med bagepapir og hæld dejen ned i, glat det godt ud, så det er jævnet godt ud
  7. Sæt det på køl i minimum 3 timer, til dejen har sat sig
  8. Skær 10 lige store proteinbar stykker ud og drys evt. med lidt kanel

VEGANSK PROTEINBAR MED HOKKAIDO & PEANUTBUTTER

INSPIRATION TIL MADLAVNING MED HOKKAIDO GRÆSKAR

Jeg er kæmpe fan af Hokkaido og spiser det hele efteråret. MUMS….

Prøv min Æble-græskarkompot, den smager himmelsk på GRØD!

ÆBLE-GRÆSKARKOMPOT MED PUMPKIN SPICE

HJEMMELAVET VEGANSK PROTEINBAR MED HOKKAIDO OG PEANUTBUTTER 5

Vi elsker også græskar suppe herhjemme og det er faktisk hele familien der er vild med den.

HOKKAIDOSUPPE MED KOKOSMÆLK & CHILI

hokkaidosuppe med kokosmælk

FIND OPSKRIFT PÅ HJEMMELAVET VEGANSK PROTEINBAR MED HOKKAIDO & PEANUTBUTTER HER:

vegansk proteinbar

HJEMMELAVET VEGANSK PROTEINBAR MED HOKKAIDO OG PEANUTBUTTER

5 fra 1 stemme
Antal: 10 stykker
Forberedelse1 time
Tilberedelse20 minutter
I alt1 time 20 minutter

Ingredienser

  • 300 gram Græskarpuré
  • 220 gram Peanutbutter
  • 40 gram Zero sirup (Eller agave sirup)
  • 80 gram Proteinpulver (Med vanilje smag)
  • 30 gram Mørk chokolade
  • 1-2 tsk Pumpkin spice krydderi
  • 1 tsk Kanel

Fremgangsmåde

  • Skær hokkaido halvt over og fjern kernerne, bag hokkaido i ovnen på 200º i 45-60 min.
  • Imens hakker du mørk chokolade.
  • Put alle de tørre ingredienser og sirup i en skål.
  • Skrab fyldet ud af din bagte græskar og put det i skålen sammen med de andre ingredienser. Rør dejen godt sammen, så der ikke er klumper i.
  • Beklæd en bradepande med bagepapir og hæld dejen ned i, glat det godt ud, så det er jævnet godt ud. Sæt det på køl i minimum 3 timer, til dejen har sat sig.
  • Skær 10 lige proteinbar stykker ud og drys evt. med lidt kanel.
  • VELBEKOMMEN
Næringsindhold
HJEMMELAVET VEGANSK PROTEINBAR MED HOKKAIDO OG PEANUTBUTTER
Indhold per portion (1 styk)
Kalorier 199 Kalorier fra fedt 106
% Daglig værdi*
Fedt 11.8g18%
Mættet fedt 2.16g14%
Transfedt 0g
Flerumættet fedt 3.55g
Enkeltumættet fedt 5.72g
Kolesterol 0mg0%
Salt 0.13mg0%
Kalium 246mg7%
Kulhydrater 7g2%
Fibre 5.24g22%
Sukker 2g2%
Protein 13.7g27%
Vitamin A 20.5IU0%
Vitamin C 0mg0%
Calcium 22mg2%
Jern 0.69mg4%
* Daglig værdi er baseret på en diæt med 2000 kalorier.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
overnight oats
Morgenmad

VEGANSK OVERNIGHT OATS GRØD

OPSKRIFT PÅ LÆKKER VEGANSK OVERNIGHT OATS MED HAMPEFRØ, CHIAFRØ, SPELTFLAGER & TOPPINGS Super lækker og nem morgenmad, ja det bliver næsten ikke nemmere med overnights

Læs mere »