SUND VEGANSK MADPLAN UGE 49

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 49

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Vi lander i DK mandag d. 4 december sent eftermiddag, og det bliver nok hårdt med jetlag. Vi starter sund vegansk madplan uge 49 med en omgang chili sin carne, som vi har frosset ned, så vi skal bare koge ris, dejligt nemt. Derudover har jeg planlagt indisk dahl og bagt sød kartoffel med tempeh, det er længe siden vi har fået det. Derudover er der inspiration til jule morgenmad samt lækker og sund jule chiagrød A LA RISALAMANDE🎅🏻🤩

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 49 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller “#mmfitnessdk.”

INSPIRATION TIL VEGANSK JULEFROKOST

Står du og skal lave vegansk julefrokost, så har jeg lavet et indlæg med inspiration til hjemmelavet salater samt verdens bedste opskrift på fredfisk og hjemmelavet remoulade… MUMS….

GUIDE TIL VEGANSK JULEMAD

GLUTENFRI RUGBRØD

sund vegansk madplan uge 49

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg