SUND VEGANSK MADPLAN UGE 6 – MADPLAN MED INSPIRATION TIL FØDSELSDAGS MORGENBORD

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 6 – MED INSPIRATION TIL FØDSELSDAGS MORGENBORD 🇩🇰

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund vegansk madplan uge 6. Vi skal fejre min søn fredag d. 10 februar og i anledningen af det, starter vi altid med morgensang og fødselsdags morgenbord, men hjemmebagte boller, mini pandekager, yoghurt med hjemmelavet granola & smoothie🇩🇰 💚🥳

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 6 INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL VINTER SUPPE

Det er februar og i februar har vi mange lækre sæson grøntsager, vi har grønkål, gulerødder, hvidkål, jordskokker, kartofler, løg, pastinakker, persillerod, porrer, rosenkål, rødbeder, rødkål, selleri. Jeg elsker mange at disse lækre grove grøntsager, pånær rosenkål!

Mange af de her grøntsager er gode til supper og jeg har en super lækker opskrift på en jordskokkesuppe med gulerødder og kartofler.

JORDSKOKKESUPPE

jordskokkesuppe

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 6

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg