SUND VEGANSK MADPLAN UGE 9

INSPIRATION TIL SUND VEGANSK MADPLAN UGE 9

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Sund vegansk madplan uge 9 er simpel og ret nemme opskrifter. Der er desværre ikke nogen spændende tilbud, så jeg har valgt at vores madplan bliver med retter jeg har lyst til. Lige i øjeblikket er jeg vild med at lave bowls, både med quinoa, tofu, sød kartoffel, vegansk filet osv. Så jeg handler det grønt ind der nu er på tilbud og får revet og snittet en masse forskellige grøntsager til vores aftensmad i løbet af ugen.

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 9 – INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL VEGANSK HJEMMELAVET TÆRTE

Har du se min nyeste opskrift på siden her🤩 Jeg elsker virkelig tærte, og jeg er så vild med at det lykkes mig at få lavet den lækreste veganske tærte, MUMS….

SUND VEGANSK TÆRTE MED TOFU & SØD KARTOFFEL

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 9 1

SUND VEGANSK MADPLAN UGE 9

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg