VEGANSK MADPLAN UGE 3

INSPIRATION TIL VEGANSK MADPLAN UGE 3

Her finder du inspiration til en masse grønne og lækre retter til dig og din familie. Ønsker du at spise varieret og ønsker du at indføre kødfrie dage eller ønsker du at blive bedre til, at indføre flere grøntsager i din mad, så følg med her på siden. Du vil her kunne få inspiration til varierende veganske og plantebaserede madplaner!

Jeg bruger personligt selv ugentlige madplaner, da det giver overblik, en nemmere hverdag og jeg på den måde får en masse varieret mad i løbet af en uge. Jeg handler ofte ind i weekenden til en hel uge, så jeg slipper for spontane indkøb, hvor der kommer alt muligt ned i kurven, som slet ikke er nødvendigt. Jeg laver ofte madplan ud fra det, der er på tilbud, hvilket gør, at jeg sparer på madbudgettet. Jeg handler primært i Rema 1000, men da jeg spiser vegansk, så handler jeg i forskellige supermarkeder, da veganske produkter ofte kan købes i de forskellige supermarkeder. Desværre er det ikke samlet et sted endnu, men det kunne bestemt være en drøm at det skete en dag.

Vegansk madplan uge 3 tager udgangspunkt i nemme retter og retter hvor du kan handle ud fra tilbud. Derudover er der også retter hvor du kan få ingredienser på tilbud. Så denne madplan er et mix af nemme retter og tilbud, så du samtidligt kan leve billigt.

VEGANSK MADPLAN UGE 3 INSPIRATION TIL PLANTEBASERET KOST – GRØN MAD

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på MMfitness  med @mmfitness eller #mmfitnessdk.

INSPIRATION TIL LÆKKER VEGANSK BAGT TOMATSUPPE 🍅

Nyeste opskrift på bloggen er min lækre bagte veganske tomatsuppe, den smager helt fantastisk og kan klart anbefale at i prøver at lave den. Det er perfekt at spise varm og cremet suppe med det kedelig regnvejr vi har os.

NEM VEGANSK BAGT TOMATSUPPE

vegansk bagt tomatsuppe

Vegansk madplan uge 3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg