VEGANSK OVERNIGHT CHIAGRØD MED BAGTE RABARBER

vegansk overnight chiagrød

HJEMMELAVET LÆKKER VEGANSK OVERNIGHT CHIAGRØD MED BAGTE RABARBER

I anledningen af, at jeg skulle lave fødselsdagsbrunch for min familie og faktisk sjældent spiser brunch og vi kun var 4 personer, skulle jeg lige lægge hovedet i blød, for at lave en lækker vegansk brunch. OG WUPTI så tryllede jeg denne lækre chiagrød frem med bagte rabarber på toppen. MUMS…. Jeg elsker chiagrød og jeg elsker rabarber, som jeg har i min have. Jeg laver altid rabarberkompot, så der skulle ske noget nyt med mine rabarber fra haven. Chiagrøden er min egen opskrift, som allerede ligger på hjemmesiden og de bagte rabarber tager 5 min at lave. Er det ikke bare fantastisk. Det er så nemt og simpelt og jeg blev vildt overrasket over, hvor nemt det var at lave en lækker lille portion vegansk overnight chiagrød med bagte rabarber.

INGREDIENSER TIL CHIAGRØD MED BAGTE RABARBER

INGREDIENSLISTE TIL VEGANSK OVERNIGHT CHIAGRØD MED BAGTE RABARBER:

HOW TO

  • Dagen før laves chiagrød, så den kan stå og trække til næste morgen.
  • På dagen rører du chiagrøden sammen med alpro greek style og anretter chiagrød i 4 små portions glas
  • Fordel rabarberne i en lille bradepande og drys daddelsukker over. Hæld vand ved og grill dem øverst i ovnen. Vend mynte og ingefær i de bagte rabarber og lad dem køle helt af.
  • Fordel de bagte rabarber på toppen af chiagrøden og servere straks.

VEGANSK OVERNIGHT CHIAGRØD MED RABARBER – PERFEKT TIL BRUNCHBORDET!

Jeg kan varmt anbefale, at lave chiagrød med bagte rabarber til brunchbordet, det er så lækkert og nemt. Vi kunne alle sammen lide det. Bagte rabarber i ovnen med daddelsukker, vendt med frisk ingefær og mynte smager helt fantastisk. Ønsker du det lidt mere sødt, så kan du tilsætte søde middel, til du syntes det har den rette smag af sødme og syrlighed.

FIND INSPIRATION TIL VEGANSK BRUNCH HER: https://mmfitness.dk/inspiration-til-vegansk-brunch/

vegansk brunch
CHIAGRØD MED BAGTE RABARBER TOPPET MED LIDT HJEMMELAVET GRANOLA

FIND OPSKRIFT PÅ VEGANSK OVERNIGHT CHIAGRØD MED BAGTE RABARBER HER!

vegansk overnight chiagrød

VEGANSK OVERNIGHT CHIAGRØD MED BAGTE RABARBER

5 fra 1 stemme
Antal: 4 Portioner
Forberedelse6 timer
Tilberedelse20 minutter
I alt6 timer 20 minutter

Ingredienser

  • 1 portion Chiagrød
  • 200 gram Alpro greek style
  • 200 gram Rabarber (I små stykker)
  • 2 spsk Daddelsukker (Kan skiftes ud med brunfarin eller Lys muscovadosukker)
  • 1/2 dl Vand
  • 1 spsk Mynteblade (Frisk hakket )
  • 1 tsk Revet ingefær
  • Sødemiddel ( Smag evt. de bagte rabarber til med sødemiddel, hvis du syntes det er for syrligt! )

Noter

  • Top evt. din chiagrød med hjemmelavet granola 
  • Spis evt. en portion som mellemmåltid 
  • Tag en portion med til morgenmad hvis du er på farten 

Fremgangsmåde

OVERNIGTH CHIAGRØD

  • Rør alle ingredienserne godt sammen, og stil blandingen tildækket i køleskabet i mindst 6 timer – og gerne natten over.

BAGTE RABARBER

  • Fordel rabarberne i en lille bradepande og drys daddelsukker over. Hæld vand ved og grill dem øverst i ovnen i 5 min.
  • Vend mynte og ingefær i de bagte rabarber og lad dem køle helt af. Smag til med sødemiddel, til du syntes det har den rette smag af sødme og syrlighed.
  • Hæld chiagrøden i 4 glas og fordel de bagte rabarber. Server straks.
Næringsindhold
VEGANSK OVERNIGHT CHIAGRØD MED BAGTE RABARBER
Indhold per portion (1 portion)
Kalorier 228 Kalorier fra fedt 83
% Daglig værdi*
Fedt 9.17g14%
Mættet fedt 1.18g7%
Transfedt 0.017g
Flerumættet fedt 3.4g
Enkeltumættet fedt 0.65g
Kolesterol 0mg0%
Salt 0.46mg0%
Kalium 280mg8%
Kulhydrater 17.3g6%
Fibre 8.17g34%
Sukker 6.53g7%
Protein 14.6g29%
Vitamin A 8.02IU0%
Vitamin C 16.1mg20%
Calcium 178mg18%
Jern 2.01mg11%
* Daglig værdi er baseret på en diæt med 2000 kalorier.
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Relaterede indlæg
VEGANSK FERSKENKOMPOT
Tilbehør

VEGANSK FERSKENKOMPOT

VEGANSK FERSKENKOMPOT MED VANILJEKORN Vi har et vildt ferskentræ i vores drivhus og vi får mange ferskner hvert år, og jeg har prøvet flere gange

Læs mere »
VEGANSK BUDGETVENLIG MADPLAN UGE 32
Morgenmad

PLANTEBASERET ACAI BOWL

SUND HJEMMELAVET ACAI BOWL MED PLANTEPROTEIN & TOPPINGS Lækker smoothie lavet på banan, jordbær, blåbær, brombær, Acai pulver og ærte drik. Denne smoothie bowl er

Læs mere »
blomkålstzatziki
Tilbehør

VEGANSK BLOMKÅLSTZATZIKI

LÆKKER, SPRØD OG SUND VEGANSK BLOMKÅLSTZATZIKI – PERFEKT SOMMERSALAT Denne lækre blomkålstzatziki er både dejlig cremet, super sprød og rigtig nem at bikse sammen. Purløg,

Læs mere »